Få Råd er en familieejet virksomhed

Om virksomheden

Få Råd ApS ser dagens lys i 1998, hvor det meget simple forretnings koncept var, via pantebrevs lån, at rydde op i familiers økonomi.

10 år senere – i 2008 – havde omverdenen forandret sig, og det blev sværere at skaffe kapital til pantebrevene. Samtidigt havde behovet hos vores kunder ændret sig, fra simpelt oprydning, til reel vejledning om økonomi og gæld. Det var en langsom udvikling, der for alvor slog igennem, efterhånden som finanskrisen blev en realitet.

Virksomheden stod overfor en evolution, og valgte derfor at skifte konceptet. Idag – 8 år senere – står vi tilbage med et unikt økonomistyringssystem – udviklet på egne hænder og med egen erfaring – klar til at hjælpe alle der måtte have behov for uvildig hjælp og vejledning om deres økonomi og gæld. Og det gælder såvel både pensionisten, direktøren med egen virksomhed som den enlige på offentlig forsørgelse.

Med årene – og udviklingen – blev det ligeledes klart for os, at vi ikke blot kunne nøjes med at hjælpe vores kunder med deres økonomi og gæld. I et samfunds perspektiv og det at vi skal kunne bevæge os indenfor de givne rammer, regler og love, har vi erfaret, at det ikke længere er “nice to know”, men “need to know”, at have kompetencer indenfor både jura, social rådgivning og ejendomsadministration. Ydelser vi også kan tilbyde vores kunder idag. Vi er tillige med, et af de få virksomheder på markedet, som ligger i “den rigtige ende”, når det kommer til priserne på vores ydelser.

Vores mange-årig erfaring og plads på markedet, gør os til en stærk samarbejdspartner. Vi har et bredt netværk der dækker alt fra kreditforeninger, advokater til forbrugs- og låne virksomheder. Vores netværk er bl.a. med til at vi kan tilbyde unikke og skræddersyede løsninger, der passer til vores kunders behov, hvilket også gør, at løsningen vi sammen finder, vil være den rigtige for den enkelte.

Vi har gjort det til virksomhedens mission, at skaffe dig af med din mavepine, så du igen kan få balance og ro i din hverdag.