Få Råd

Vores totale økonomistyring

Vores største succes med hjælp til økonomien, er uden tvivl vores unikke økonomistyringssystem.

Hvordan gør vi?

Med vores økonomistyring, vil vi i samarbejde med dig, styre økonomien i den rigtige retning. Vi sørger for betaling af dine regninger, tager hånd om din gæld og dine kreditorer, og vi kunne blive ved, vi tager os af alt det, det kræver for at få økonomien på sporet igen.

Man kan lidt firkantet sagt, se vores økonomistyring som en slags selvtænkende/intelligent budgetkonto, intet bliver overladt til tilfældighederne og vi har en finger med på pulsen hver dag.

Vi har hele tiden fokus på din sag og vi blander os i mange ting, da de fleste ting i livet, som bekendt koster penge.

Vi sætter blandt andet en meget stor ære i at hjælpe vores kunder til at spare penge. Der er jo ingen grund til at betale for meget for tingene.

Vi laver en handlingsplan over de næste mange år, således du kan se hvornår du er gældssfri, vi ordner det hele for dig, og holder dig i hånden hele vejen igennem forløbet.

Hvad kræver det af mig?

Det skal selvfølgelig gøres klart at vi skal have et velfungerende samarbejde i gang, da vi ikke kan løse opgaven uden en indsats fra din side. Endvidere skal det gøres klart at vi, i de fleste tilfælde vil være flere år om at rette økonomien op. Dette selvfølgelig alt efter hvor slemt det står til.

  • Samarbejde er vigtigt
  • Forståelse for vores arbejdsgang
  • Du skal altså være forberedt på at en genopretning af din økonomi er en langsommelig proces.
  • Du skal være villig til evt. at bringe nogle ofre for at spare nogle penge.
  • Du skal være villig til at overlade alt til os.
  • Accept af evt. registrering i RKI

Økonomi er en personlig og individuel sag

Hvad koster det at være kunde hos os?

Hos Få Råd hylder vi de individuelle behov og det betyder, at vi sætter samarbejdet omkring dig og din situation, som udgangspunktet for vores produkt.

Det betyder igen, at priserne for vores services er meget individuelle. Vores unikke økonomistyringssystem, giver os nemlig mulighed for at lægge noget til eller at tage noget af det ud, som ikke har relevans for dig i din hverdag.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende og helt gratis møde på vores kontor. Her kan vi skabe et overblik over hvad der skal til for at komme ud af din luksusfælde – og vigtigst, vi kan på det møde, give dig et mere korrekt billede af, hvad det vil koste dig at være kunde hos os. Herefter kan du tage hjem og “sove på det”, og hvis du beslutter at indgå et samarbejde med os, kan vi efterfølgende oprette en sag, og arbejde videre derfra.

Du vil kunne præsentere os for en hvilken som helst økonomisk krise – stor som lille – og vi kan med garanti hjælpe dig med en løsning.