Lær os at kende

Om os

Få Råd ApS er en familieejet virksomhed med nu 5 ansatte.

Få Råd blev dannet i 1998, hvor vi i første omgang ryddede op i folks økonomi ved at formidle et pantebrev.

Men som krisen i 2008 tog til blev det sværere og sværere at skaffe kapital hertil. Vi fandt derfor ud af at vi måtte sadle om og hjælpe folk ud af en økonomisk krise på anden vis.

Der blev derfor brugt meget tid på at udvikle og afprøve vores unikke økonomistyringssystem, som kan hjælpe familier på rette vej igen, uden at tilføre dem flere penge. I forhold til vores pantebrevsformidling hvor vi ikke kunne hjælpe alle, da det jo krævede at folk havde en stabil god indtægt, kan vi i dag hjælpe alle menneske, hvad enten det er direktøren eller den enlige mor på understøttelse.

Vi har faktisk haft kunder i økonomistyring siden 1998 hvor Få Råd blev dannet, kunder som fik et pantebrevslån, men som havde det helt fint med at blive styret herefter, således de ikke kom i uføre igen.

Vi har et meget stort netværk, hos såvel kreditforeninger, advokater, diverse forbrugsvirksomheder, låneudbydere, et netværk der gør at vi kan lave de rigtige løsninger.

Hvem vi er

Om os

Guy Houbøl

Direktør

Guy har været en del af virksomheden siden 2008.

Han står idag, for den daglige drift af virksomheden

Sedsel Houbøl

Sagsbehandler

Sedsel har været i virksomheden siden 2010.

Hun udgør en stor del af virksomhedens fundament, og er kundernes allierede. Sedsel er vores specialist i kreditorforhandlinger og har den største kontaktflade både blandt kunder og samarbejdspartnere.

Michael Houbøl

Skifter og økonomikonsulent

Michael stiftede virksomheden i 1998, og har sidenhen overladt driften til Guy. I dag, er Michael konsulent på specielle sager, herunder hovedsageligt tvangsauktioner, men bistår også ved fogedretssager.

Marianne Houbøl

Sekretær

Marianne er virksomhedens blæksprutte. Hun har styr på telefonen, mailen, og sørger hele tiden for at alle sager er opdateret. Det er Marianne der står for sortering af regninger.

Louise Christensen

Intern sagsbehandler